Spelletjesavond

Gepubliceerd op: 11-04-2019

Weer een geslaagde spelletjesavond bij De Paraplu Zeist !

Zoals elk jaar opende wethouder Marcel Fluitman op 4 april de spelletjesavond bij De Paraplu Zeist door het gooien van de vertrouwde dobbelsteen.

De spelletjesavond is een jaarlijks terugkerend onderdeel van De Paraplu en wordt elk jaar druk bezocht door de vele vaste deelnemers. Het spelen van Mens-erger-je-niet en Sjoelen zijn vaste onderdelen. En de winnaars ontvangen natuurlijk een 'beker'. De wethouder sprak deze avond zijn bewondering uit voor de vele vrijwilligers die zich al jarenlang inzetten voor De Paraplu Zeist. De stichting is tenslotte afhankelijk van al deze geweldige vrijwilligers, die dit vol overgave en liefde doen! “Het plezier staat voorop”, aldus één van de vrijwilligers.

Bij De Paraplu Zeist kan men elke dinsdag- en donderdagavond activiteiten volgen. Er is een ruim aanbod, zoals bijvoorbeeld stijldansen, theater, de Techniekclub en er is een nieuwe activiteit namelijk Spel & Bewegen. Wil iemand liever wat leren dan kan dat ook bij Engelse les of schrijf- en taaloefeningen Nederlands. Er is voor iedereen wel iets te vinden in het aanbod.


Terug naar nieuwsoverzicht